Gårkvällen

Hejsan, sitter nere i soffan oc fryser, pelletsen är slut, och timmy kan inte åka någon stans .
Han ver nere hos Arvidsson igår, jag ochs anna åkte som vanligt till kisa, vi som sa att vi skulle ha en hemma kväll hos henne ., haha
Jag undrar vart hon tog vägen igår, stan ?!


iväg ? oohh ja !

Så dääär, nu är flera öl i magen och jag och Sanna skrattar som idioter !
Kvällen vet inte vad den har att bjuda på än så länge, men vad som hällst kan ju hända, eller ?
Nu kanske det blir kisa, elleeeeeeer ?!!?!?

bilder kommer i morgon !

Knack-kväll !

GodMorgon på er alla !
Har nu fixat med tvätten, kollat pannan och sitter nu med musik och kaffe i soffan .
Akilles och Solex springer runt i hela huset och leker .  Det är jätte kul att dom går så bra ihop,
Att dom kan ligga och sova ihop är kanske förstårligt efter denna tid som dom har levt tillsammans, men att dom kan leka ihop, det tycker jag är fränt . Men Solex är såå snäll, världens gose björn !
Gårkvällen spenderades för den mästa delan i soffan med film och mys med alla mina 3 älsklingar .

Ikväll blir det att ha knack-kväll med Sanna, TREVLANS ! =)
Uppdateringar kommer såsmåningom !

P&K

Festlek

Ja, ni som läser min blogg lite då och då kanske minns att ag klagade på att festerna börjar bli tråkiga och enformiga för någon dag sedan .  Men vad skall man göra åt saken då?! jo man kan ju faktiskt leka lite !
Denna tycker jag är lite små kul faktiskt, vad tror ni ?!


Här kommer en rolig lek för fester som kan locka till skratt, irritation och lite allt möjligt. Den kräver lite påhittighet och planering. Förslag på namn kan vara, Hemliga uppdrag, eller nåt sånt. Festleken blir allra roligast om det till festen är bjudna folk som inte känner varandra sen tidigare. Eftersom personerna då inte kan avslöja om det är ett hemligt uppdrag som utförs eller om personen verkligen är lite konstig.

Alla som är bjudna på festen tilldelas ett hemligt uppdrag som de ska utföra under kvällens gång. Det är upp till partyfixaren att hitta på uppdragen. Det beror lite på vilka som är bjudna, men dra dig inte för att planera in ett par pinsamma uppdrag.

Förslag på uppdrag kan vara t ex:
- Att tala om för sin bordsdam/herre att hon/han har en jättestor finne i pannan och samtidigt fråga om hon/han får klämma den med iver i rösten.
- Att fräckt smaka lite på maten från sin grannes tallrik.
- Att utbringa en skål var 5:e minut
- Att kommentera en persons kläder upprepade ggr under kvällen (någon man inte känner)
- Att fråga samma person flera ggr om han/hon har lite vaselin att bjuda på för att du har så himla torra läppar.

…eller nåt helt annat. Grejen är att det ska vara uppdrag som kan uppfattas som lite burdusa, irriterande eller bara helt knäppa. Blir jättekul om det är folk som inte känner varandra sen tidigare, eftersom de inte vet om personen alltid är så eller om det är uppdraget de försöker utföra.

Sen kan man ha en frågesport mot slutet där folk får lista helt fritt Person och Uppdrag. Kan bli extra roligt om folk skriver ner en person men tror att deras uppdrag var nåt helt annat än det tilldelade. Varning – vissa människor kanske kan ta illa upp på detta sista moment. :-)


Lugn och skön fredag

Hejsan, är hemma ifrån skolan idag med .
Men känner mig bättre just nu, så jag passar på att göra lite hushållsysslor .
Timmy är och jobbar, ovanligt va ?! hihi .
Sen när han komme hem så skall vi åka och handla, det som står högst upp på inköplistan är PANODIL och IPREN !, - kan jag lova !
Nu skall jag dricka mitt te, bädda ner mig i soffan med Akille och Solex, spela lite halo kanske ?!

P&K


Hemma idag med .

Hejsan, är hemma ifrån skolan idag med . Inte alls bra ! Men får ta tag i allt i morgon och nästa vecka, det är ju inte värre än så . hehe
Fick precis veta utav en i klassen att det är lite kaos i ämnet arbetsmiljö och säkerhet om man säger så .
Haha, så det får jag nog försöka att ta tag i nästa vecka . hihi . . Kul med kaos i skolan ! =)
Idag skall Sanna komma och ta en kaffe med mig när hon kommer hem från skolan,
TREVLANS ! Hoppas att man mår bättre då, så jag kan vara lite social =)
Har även pratat med Gustav på MsN, jätte kul ! Det var länge sen vi hördes av !
aja, nu blir det mer kaffe och försöka att plugga på tekenkommunikations provet som äger rum i morgon .
Det sista jag har i den kursen ! =) JIIPPIIEEEEH !

P&K

Angående Tomtej*veln

Följande beräkningar bör vara behjälpliga vid bedömningen huruvida tomten finns eller ej:

Det finns ca 2 miljarder barn på jorden. Men nu vill ju tomten inte besöka muslimer, hinduer, judar eller buddister, vilket reducerar antalet till 15% eller 378 miljoner. Med ett världsgenomsnitt på 3.5 barn per hushåll är det sålunda 108 miljoner hushåll att besöka, om vi kan anta att det finns minst ett snällt barn i varje hem. (Kanske 2 på Gotland, men det höjer ju inte genomsnittet.)

Jultomten har, pga. jordens olika tidszoner och rotation, ca 3.5 timmar på sig att jobba, om vi antar att han reser västerut, vilket ju blir mest logiskt. Han besöker sålunda 967.7 hem per sekund. Det betyder alltså att för varje kristet hem med minst ett snällt barn, har tomten ca 1/1000 sekund till att parkera släden, springa ut och hoppa ner genom skorstenen, dela ut julklappar, hoa 3 gånger, klämma 2 snapsar, upp genom skorstenen igen, i släden och iväg till nästa hus.

Om vi antar att alla hem som ska besökas är jämnt fördelade är det ca 1 km mellan varje hus i genomsnitt. Tomten färdas sålunda ca 100 miljoner km, toabesök och andra pauser räknas ej. Med andra ord flyger tomtens släde ungefär 1000 km per sekund eller 3000 gånger ljudets hastighet. Som jämförelse kan nämnas att den snabbaste farkost som människan hittills skapat, rymdsonden Ulyssevs, färdas ca 50 km per sekund.

Som kuriosa kan nämnas att en normal frisk ren kan komma upp i en hastighet av ungefär 30 km i timmen. Lasten i släden är ett annat intressant objekt. Om vi antar att varje barn får klappar motsvarande 1 kg, har släden en last på 500 000 ton, tomtens vikt ej medräknad.

På land kan en normalstark ren dra ungefär 200 kilo. Även om vi antar att de speciella flygande renarna kan dra en vikt tio gånger denna, kommer inte släden ur fläcken, om inte tomten skaffar fram ca 360 000 dragvilliga renar. Detta kommer att ge släden en samlad vikt på ca 600 000 ton.

600 000 ton, som flyger med 1000 km per sekund alstrar ett enormt luftmotstånd. Detta kommer att hetta upp renarna, ungefär som när en meteorit som inträder i jordatmosfären. De två ledarrenarna kommer då att absorbera en energi motsvarande 14 300 trilliarder joule per sekund, eller 14 300 trilliarder watt. Ledarrenarna kommer helt enkelt att brinna upp omedelbart och de bakomvarande kommer att utsättas för en ljudvallsbang och därefter själva brinna upp. Alla renarna kommer att möta sina anfader på mindre än 4.26 tusendels sekund, dvs. när tomten når till sitt femte hus.

Detta är dock hypotetiskt, för då släden accelererar från 0 till 1000 km/s på 1/1000 sekund, kommer alla i släden att bli utsatta för en g-kraft 17 500 gånger större än tyngdkraften. En tomte på ca 150 kg (vikten uppskattad efter existerande kopior) skulle naglas fast i bakre delen av släden motsvarande en vikt av ca 3 miljoner kg, vilket ögonblickligen skulle krossa varje ben i hans kropp och förvandla honom till en våt fläck.

Slutsatsen torde bli att om tomten någonsin levat så är han definitivt död nu.............

Party

Ä det någon som håller med mig om att festerna som man går på om helgerna börjar bli lite väl enformiga ?!
Jag menar, Det är aldrig något speciellt tema eller något speciells som händer undet kvällen .
Jag säger inte att jag har tråkigt på de festar som jag går på, men man skulle ju faktiskt kunna höja ribban lite,
Det är ju faktiskt inte så konstigt att folk säger att det är tråkigt i våran lilla by .
Bara så enkelt som att ha ett tema på en fest, att man skall klä ut sig till något, prata på ett visst sätt, spela olika spel eller vad som . Det gör kvällen mer exlusiv och folk minns den ännu längre än vad dom hade gjort om det bara är vanliga fester hela tiden .
Tänk om folk skulle prata om just DIN fest i ett helt år efter den hade ägt rum och hade hade skit kul ?!
Är jag helt ute och cyklar eller vad tycker ni ?!
Börja prata med mig nu sp vi kan komma fram till något ! hihi


GodMorgon !

Vaknade utav att Jessica kom och gav mig kaffe på sägen . =)
Söööt hon är ! Är inte i skolan idag som ni kanske märker, kräktes i natt, men nu mår jag bra igen . hehe .
Lite seeg bara, men det funkar . Får göra mitt prov i ekonomi i morgon ist .
Så det är luuuugnt !
Ne, nu blir det kaffe och sen skall vi fortsätta med förberedelserna till överraskningen ! =)

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. SÅ om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett TON tillbaka.

P&K


Morfar


Dagen och Plugg

Guuud så trött jag var i morse, men upp ur sängen kom jag och i tid till bussen och med det i tid till skolan .
Har jobbat på bra och det känns även lika så . Åkte med Jessica på bussen hem och vi gick hem till mig och drack kaffe och Planerade lite . Vi har en STOR överraskning, men det är ett tag kvar . Men det är sååå OERHÖRT mycket att planera så vi är ute i god tid med allt .
aja . .
Nu sitter jag med Akilles i knät med en stor kopp te och uppgifter till ekonomi provet som är i morgon .
Har redan pluggat på det idag, men känner att jag måste gå igenom det några gånger till så det blir ett bra resutat i morgon ! Vill ju göra så bra ifrån mig som jag kan !
Sen så har jag engelska B uppgifter att göra klart till denna vecka och teckenkommunikations prov på fredag .
Även skriva om en film i Fritidskunskapen och skriva klart en uppgift och förbereda muntlig redovisning i Arbetsmiljö och Säkerhet . . . .
Ursch, det är mycket nu . Så igentligen har jag inte tid att blogga och mysa med familjen .
aja, vi hörs väll i morgon ?!

P&K


Från gårdagen


För er som inte vet så är backen på bilden den jag kanade nerför igår .
Mm, den är ganska lång och inte ens hela backen är med på bilden . Men det var typ den biten som jag åkte nerför . NEJ ! Det är inte kul =P


Pulka ?!

Hejsan, kom nyss hem från skolan igen, -sköönt !
En annan sak som varken är så skön eller rolig är att jag ramlade tre gånger på typ 2 minuter när jag gick den jätte branta backen bakom Ica, som jag alltid går till och från bussen .
Men iallafall, jag pratade med mamma i telefonen när jag gick uppför baken, och som sagt, jag ramlade tre gånger under tiden på knappt 2 minuter .
Sen mina vänner, nu skall ni få höra något ni sent kommer att glömma ! haha
När jag och mamma hade lagt på så stannade jag upp (hade väll kommit fram 3/4 utav backen ) för att lägga på. vad händer då tror ni ? joo, jag känner att jag håller påatt tapa balansen och att min väska håller på at ramla nedför armen på mig, så jag tar tag i väskan och skall ta ett steg framför mig så jag inte ramlar .
Så Antonia Rankleven halkar och kanar ner för nästan hela backen på mage bak-och-fram med väskan och telefonen i högsta hugg och skriker ! hahahah
Skall kanske åka pulka nedför den där backen i morgon ?!
Nej, nu blir det att sätta igång kaffe, Jessica ringde nyss och sa att hon skulle komma hit, hon var just nu på bussen i Rimforsa och Ida Holm skall antagligen komma hit sen med .
Hörs !P&K


GodMorgon

GodMorgon världen !
Sitter hemma nere i soffan som vanligt, hehe . Har gjort mig iordning inför skolan och bussen går om en halv timme .
Jag kom ihåg denna gång att jag inte hade något ind.val ( teckenkommunikation ) på morgonen !
SKöönt ! Sen så har jag bara en lektion och mentorstid . Vanligtvis så brukar jag inyte åka upp om det är så lite i skolan, men jag är duktig idag ! hehe .
Igår blev det kortspel med Ida.H, Pizza och en massa pluggande .
Här kommer en bild på dagens . =)Aja, nu måste jag palla mig ner till bussen så jag inte missar den .
P&K


Söndag

Hejsan, sitter hema i soffan med Timmy, Per och Ida . Dricker kaffe och och snackar skit .
Denna helg har varit ganska lugn, mycket koerspel och skratt med Ida, varje dag . =)
Imorgon blid et ju skola igen, men denna gång måste jag komma ihåg att jag INTE har teckenkommunikaion!
aja, mer kaffe och skitsnack . hejhej !


SLAGSMÅL

Asså jag säger bara HERREGUUD !
Man säger ju att det är ungdomarna som bråkar och har sig ute på gatorna ovs,
men det är inte bara dem skall ni nu få se.
Detta tycker jag är heelt sjukt, men samtidigt lite fränt, ja det var ju krut i dem ! =) hehe

83-åring slog ner 99-åring

Två New Yorkbor i vilt slagsmål över parkering

Snacka om surgubbar.

Två äldre män i New York drabbade i måndags samman över en felparkering.

– Jag är glad att jag lever, säger den blåslagne Steve Pulwers, 99, som blev misshandlad med ett rattlås.

Det var i måndags som Gersh Gofman, 83, ställde sin bil framför utfarten till Steve Pulwers hus, i Brooklyn i New York.

Pulwers, som bor ovanför en läkare, var ute med soporna samtidigt.

Enligt Pulwers kom då läkaren tillbaka från en utryckning – men kunde inte ta sig fram till huset. Därför knackade Pulwers lite på Gofmans vindruta.

– Läkaren tutade en, två, tre, fyra gånger, säger Pulwers till New York Post.

Slogs som en fluga

– Jag sa ”Min bäste man, doktorn vill komma in till garaget”. Han svarade inte. Han gick ut med ett metallföremål i handen och slog mig. Han slog ner mig.

99-åringen säger att 83-åringen först slog honom med ett rattlås och sedan tryckte ner honom på marken med sina knän. Men 99-åringen gav inte upp så lätt.

– Jag slog honom på benen med min rock, som en liten fluga, säger han.

Men då kom även verbala hot från Gersh Gofman:

– Han sa att han skulle skicka någon att skära av mina kulor, säger Pulwers.

Inte första gången

Läkaren ringde polisen och Gofman kunde gripas. Pulwers fördes till sjukhus där han fick vård för bruten näsa och brutna revben.

– Jag är glad att jag lever. Jag trodde han skulle döda mig, säger Steve Pulwers.

Det är inte första gången männen kommer ihop sig över en parkeringsfråga.

I november bad Pulwers Gofman att flytta sig från infarten – och blev då bortputtad.

– Den här gången var han redo att slå mig, säger Pulwers.

Gersh Gofmans advokat säger att hans klient befann sig på uppfarten efter att ha kört sin fru till sjukhus. ”Han var inte ute efter problem”.

– Han är en gammal man som det rann över för. Vi talar inte om två gatuligister som slogs över sitt revir. Det är en väldigt olycklig incident, säger Michael Pate.

Gofman är inte tidigare dömd men åtals nu för misshandel, hot och trakasseri.Steve Pulwers, 99, fick näsan och flera revben knäckta i ett slagsmål med en 83-åring


God Natt

Sitter inne i ''mat rummet / fin rummet '' med min lilla dator .
Ida gick precis ''hem'' , vi har spelat en massa kort och skrattat så vi har fått kramp i både mage och käkar.
Timmy ligger och sover i soffan sedan ganska många timmar tillbaka .
Funderar på om jag skall väcka honom eller om jag skll låta honom ligga kvar i soffan och sova .
Han skall upp och jobba i morgon så då kanske han inte vill bli väckt .
Imorgon skall jag och Ida höras av igen iallafall, annars så vet jag inte alls vad som händer .,

Eller ja, Nu är det ju över tolvslaget och då måste jag säga en sak:

GRATTIS DAGGE PÅ DIN STORA DAG ! =)ne, nu blir det bädden . Höööörs av i morgon .
P&K

PROV

Kom prcis hem från skolan . Har gjort kaffe och väntar på att Ida Holm skall komma hit =)
Oj nu kom hon, hehe
Skoldagen har varit bra, har jobbat på som attans, gjort två prov med !
Ett i kommunikation och sedan ett i teckenkommunikation, De båda gick förvånadsvärd j*vla bra !
Jag är ju bäst, så är det ju bara, hehe .
Men ni som läst min blogg tidigare visste ju att jag skulle hadessa två prov idag .
Ikväll blir det nog väldigt lugnt, kanske ta upp skolböckerna . Får se om jag orkar . 
Och hur länge jag kommer att umgås med Ida förståss ! =)
Hörs av senare ! P&K 

Dagen och Morgondagen

Dålig uppdateringa, jag vet !
Men om denna har jag inte så mycket att skriva om .
Åkte till skolan, skötte mig jätte bra och sen när jag kom hem till Kisa så mötte jag Ida.H och vi gic hem för kaffe och skitsnack, ( som vanligt ) Vi skulle plugga, mend et gick inte så bra . hehe
Nu Är det film med Timmy, vi har ätit varma mackor och tittat klart på den första filmen,
Nu är i inne på den andra, men han var tvungen att gå ut och hjälpa Robert,C med bilen en snabbis och kommer snrt in igen .
Så jag passade på att blogga lite .
Imorgon blir det en ganska lång dag i skolan, på chemat står det att jag slutar vid halv fem, men har prov sista lektionen och hoppas att men får gå tidigare .
Har prov i både Kommunikation och i Teckenkommunikation i morgon, så får se om jag vill prata och skriva så mycket efter all den kommunikationen . =P hehe .

P&K

HUMOR !

Hahahaha ! Har ni samma humor som jag ?!Klockren !

Älg skapade Kaos

Drama utbröt i dag på ett norskt sjukhem när en älg stormade in genom fönstret.

Chockade lyckades personalen stänga in älgen i ett rum innan djuret kunde skjutas.

– Det är så kallt och mycket snö att djuren drar sig mot bostäderna, säger Einar Lauvang i viltnämnden.

Norska VG skriver att älgen hoppade in genom ett fönster på bottenvåningen. Lyckligtvis var rummet tomt men älgen fortsatte sin framfart genom en korridor och in på ett rum där en patient åt frukost.

Den chockade patienten lyckades kasta sig ur rummet, låsa dörren och kalla på hjälp. Enligt jägarna som kallades till platsen gick älgen hårt åt rummet den var instängd på.

Jägarna lyckades dock lugna älgen så pass mycket att de kunde skjuta den.

– Jag gick in och avlossade ett skott. Nu ska vi se till att patienterna på sjukhemmet får mycket gott älgkött, säger Audun Steinkjer som jagat älg i 30 men aldrig för jagat inne på ett sjukhem.

Enligt kommunens viltnämnd är händelsen extrem. Ändå har kommunen haft flera fall av vilda djur som tagit sig in i bostadsområden den senaste tiden. Anledningen är det kalla vädret.

–Vi har haft mycket älg i bostadsområdena. Det är extremt i år, säger han.


Ingen skola

Skit ! Det blev ingen skola för min del idag !
Vaknade utav att Timmy sa till mig att jag var tvungen att gå upp för att jag ine skulle missa bussen,
men lite sent för det klockan var redan halv åtta och bussen går halv sju .
Jessica sov hos oss i soffan och hon kom upp med kaffe till sängen åt mig när Timmy hade åkt till jobbet .
Söööt hon är !!! Nu skall vi fortsätta där vi slutade med pluggandet igår .
Måste bara hälla i mig kaffet så jag vaknar till liv först . hehe . Kan ta ett tag idag känns det som !
Men imorgon måste jag fan till skolan asså . . .

Försöker att komma på något roligt eller intressant att skriva om, lite diskussion med er läsare kanske ?!

Hörs av sen . P&K

Horoskop


Jag älskar horoskop, har försökt att leta efter lite olika sidor, men denna är den som jag tycker mäst om !
Allt som står är så klockrent och det är den mest personliga som finns tror jag . 

http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm 

Läser den varje dag, det har blivit en tvångstanke .  =)


God Morgon !

Sitter nere i vardagsrummet, har börjat att plocka undal lite här hemma, har inte städat sen helgen och diskmaskinen är tömt och fylld med disk ännu en gång och står på för fulla muggar i köket .
Vaknade vid fem i morse utav att Timmys mobil ringde som f*n, och sen så kunde jag inte somna om så jag gick ner och tog en kaffe med honom, nu är han iväg och kör snö i lkpg .
Idag skall jag försöka att få bort allt hund och katt hår i hela huset, så jag har lite att göra om man säger så!
Sen så skall ju Jessica komma hit senare under dagen, men jag funderar faktiskt på att ringa och väcka henne .
Hoppas hon inte blir arg på mig bara . hehe . Kanske bara skall skicka ett sms till en början .

aja, nu skall jag sätta på lite mer kaffe och ta fram damsugaren, hörs av sen !

P&K

Utbrott

sitter hemma i soffan med täcke runt om mig .
Timmy gick precis upp och la sig, han har varit ute hela natten och dagen och kört snö och saltat . Så han behöver lite god sömn nu . Imorgon skall han nog iväg igen .
Ja, jag hade ju ingen bra start på min dag förut, och mitt humör blev bara värre och värre .
När vi kom till gymnastiken som var den sista lektionen för dagen så höll jag på att spricka .
Det är nämnligen så att innan lektionen börar så spelar alltid killarna fotboll, eller ja kör straffar typ .
SJÄLVKLART så får dom ju göra det, inget fel med själva grejen .
Men när dom säger att dom är så duktiga på fotboll, eller ja några säger det och andra utstrålar den energin .
Men VARFÖR inte se till att de hårda bollarna som dom sjukter inte kommer på oss andra som sitter fastklistrade mot väggen spända över att vi inte vill ha bollen på oss .
Dom försöker inte ens att hålla bollen mot målet, varken när de skjuter eller när de försöker rädda målet .
Det tycker jag är respektlöst ! Men kan ju iallafall ha tanken på det, eftersom att det ALLTID är minst 2-3 stycken som får bollen på sig, och det är ju inte skönt direkt !
Vi alla säger till dem, först snällt och vänligt, men nu börjar vi alla tröttna på detta och ryter till ganska ordentligt när vi får bollen på oss . Men då är det ju bara roligt att j*vlas och värkligen skjuta mot oss . ååhh !

Sen så tycker jag även att det är mycket töntigt utav killar som blir sura och elaka mot oss tjejer när vi visar att vi är bättre än dom på vissa punkter . Vi tränade mycket basket på lektionen idag och vi var några tjejer som fick elaka ord kastade på oss, även många knuffar . Varför inte bara acceptera att vi med kan ?! Att vi med är duktiga på det vi gör !

Vad skönt det var att få ut lite agg, ist för att göra mig osams med folk så försöker och hålla allt innom mig och sparar det till bloggen . Är nog bäst så, men tillslut så exploderar man, så är det bara !

Nu skall jag upp och lägga mig i sängen och titta på tv .
STUDIEDAG i morgon, men för det så är det pluggande iallafall . Jessica skall komma till mig och så skall vi ta tag i skolböckerna . Hoppas vi håller det bara, och inte bara sitter och snackar skit och dricker kaffe =)

P&K

Morre

Don't... don't close your heart to how you feel
Dream, and don't be afraid the dream's not real
I Close my eyes, I pretend it's just the two of us again
Make believe this moment's here to stay
Touch... touch me the way you used to do
I know tonight could be all I'll have with you
From now on, you'll be with someone else instead of me
So tonight, let's fill this memory
For the last time -

Hold me now
Don't cry, don't say a word
Just hold me now
And I will know -
Though we're apart, we'll always be together
Forever in love
What do you say when words are not enough?

Time... time will be kind once we're apart
And your tears... tears will have no place in your heart
I wish I... I could say how much I'll miss you when you're gone
How my love for you will go on and on and

Hold me now
Don't cry, don't say a word
Just hold me now
And try to understand that
I hope at last you've found
What you've been searchin' for
And though I won't be there anymore
I will always love you

(Hold me now)
(Don't cry,) don't say a word
Just hold me now
And I will know -
Though we're apart, we'll always be together
Forever in love
What do you say when words are not enough?

What can I say
When my words are not enough ??

Dålig start på dagen

Ursch vad trött jag var i morse, men upp kom och och i tid till skolan .
Men när jag, Jessica och Viwi kom ut ur bussen och var i stan, så fick jag en påminnelse på mobilen.
Mitt ind. val var inställt idag ! Tror ni att jag blev lite smått sur då eller ?!
Fast, ja det är ju en lättnad jag att slapp ha teckenkommunikation i alla fall . Har tröttnat som f*n på att ha det . Inte kul för fem öre ! men men, det är ju bara tvåan ut som jag skall ha det och sen blir det aldrig mer någon lektion på Birgitta skolan, utan Psykologi A på mitt kära Ljunkan .

Nu sitter jag i alla fall i datasalen på Ljunkan, när jag kom hit var jag den första och helt ensam i salen . Visst, det var ganska tyst, men efter ca 5 – 10 minuter senare så kom det in en hel drös med treor, alla var killar och det är just nu världens cirkus . oj oj oj . . Kaffet är slut och huvudvärken kommer sakna men säkert krypande .  Min nästa lektion börjar kvart i elva, och nu har jag redan bloggat, kl är 08.33 . Kommer bli väldigt rastlös om någon halvtimme eller så har jag på känn .
Tänkte förut att jag skulle plugga lite matte, men boken är hemma, lika så med kommunikations boken och samhällsboken .

Jaha, nu då !? Kaffe !!!!!!

P&K

Lugn söndag


Helgen har varit bra med många roliga vänner !
Idag har det varit lugnt, oerhört lugnt !
Pizza och film, det blev den senaste utav american pie, den var helt okej, men att dom byter ut nästan alla skådiespelare DET ÄR VÄRLDELÖST ! Det är ju dom som gör filmen !
aja . .

Nu blir det nog bädden snart, måste vara utvilad inför den skolvecka som kommer !
Känner inte ett dugg för att åka dit, men men . Måste man så måste man . '

Heelg !Kom nyss in från kylan, gick ner och handlade lite gott till kvällens aktiviteter =)
Lojsan
kommer hit runt sex sen blir det mys i soffan med brasa, vin och tilltugg .
Skönt med en hemma kväll nu så där efter festandet igår .
Jag och Jessica gick ner till per, träffade massa folk, dansade och hade skit trevligt !
Fartfylld kväll med många tankar och funderingar . =) 

Det märks att dte är helg, hela Kisa skakas som och allt som scheman, ovänner, regler m.m heter försvinner upp i det blå och det blir fart på varje människa .  Man skaffar sig nya vänner hela tiden här nere, om alla skulle känna alla som amn säger att man gör här nere, varför finns det då bråk mellan folk och varför lär man faktiskt känna nya människor här nere och hittar sina nya vänner hela tiden för !? En tanke .

Nu skall jag hälla upp alla godsaker i skålar, tända värmeljus, fixa brasan . Myys pyyss

  


P&K


dagens

sitter hemma med Ida.H fortfarande . hon har varit här i flera timmar, hehe .
Det är trevlans ! Dagen har gått så oerhört fort idag, och snart skall hon gå iväg till sin älskade =P hihi
Imorgon skall jag nog ta det lugnt, tror jag . hehe .
Men man vet ju aldrig vad som händer .
Timmy jobbar fortfarande, så nu får man sitta ensam i några timmar igen .
men men, jag har ju Solex, Akilles och min lille dator =)
Jag tror jag klarar mig !

p.s Ni är dåliga på att kommentera !!!!! d.s

P&k

Jag förstår inte att det är Sverige

Hölls fången och såldes till flera män

I dag föll domen i sexhärvan i Staffanstorp

Den 17-åriga flickan fördes från Slovakien till Skåne.

Där tvingades hon sälja sig till flera män varje dag.

Till slut räddades hon av en sexkund.

I dag föll domen i den uppmärksammade bordellhärvan i Staffanstorp.

Sex män åtalades för koppleri, människohandel och köp av sexuell handling. De döms nu allihop till allt från dagsböter till fängelse i tre år och sex månader.

Den 62-årige mannen i vars hus flickan hölls fången får ett år och tre månader fängelse för koppleri.

 

Räddades av sexkund

Det var i april som den 17-åriga flickan, som inte kunde ett ord svenska, kom in på en polisstation i Malmö. Hon berättade en fruktansvärd historia om hur hon hamnat i Sverige några veckor tidigare och där låsts in i ett hus i Staffanstorp och sålts som prostituerad.

Att hon till slut kunde söka hjälp var tack vare en sexkund. Han kunde prata slovakiska och förbarmade sig över henne när han fick höra hennes historia. Sexköparen körde henne till polisstationen och släppte av henne där.

"Vågade inte annat"

Flickan har berättat hur hon kontaktades av några män i Slovakien. Hon tvingades först jobba på bordeller i både Tyskland och Danmark innan hon hamnade i den 62-årige mannens hus i Staffanstorp.

Där hölls hon inlåst. Varje dag såldes hon till fem-sex olika män. Ofta kördes hon till platser där hon mötte kunderna. De män som höll henne fången tog alla pengarna hon fick i betalning. De hotade henne med att hon måste träffa fler män för att få råd att åka hem.

– Jag var bevakad och vågade inte annat än att lyda. När jag inte ville träffa sexkunder skrattade de åt mig, säger flickan i förhör.

Det är inte första gången 62-åringen är åtalad för liknande brott. Våren 2005 uppdagades en bordell i hans hus i Staffanstorp, samma hus som nu använts för att förvara den 17-åriga flickan. Flera av hans vänner och grannar har nu vittnat om att 62-åringen erbjöd dem att köpa sex av flickan.


Pluggar hemma

sitter hemma i soffan och plugar, det blev ingen skolan för min del idag .
Käna faktiskt lite onödigt att åka upp för att sitta av tiden när jag kan sitta hemma med lite uppgifter och göra något nyttigt som behövs !
aja, här sitter jag iallafall, skall säta på lite kaffe och fortsätta med pluggandet. har inte så mycket kvar men tog mig en liten paus, datorn bara skreek efter mig ju . hehe =)
En liten del utav helgen är planerad nu iallafall, lördag skall jag och lojsan sitta hemma hos mig med lite vin .
Mycket trevligt !
Idag så skall Ida.H komma till mig på kaffe och skitsnack igen .
Timmy-plutt är iväg och jobbar hela dagen, så jag får hitta på något annat att göra .
ne, kaffe, plugga . hej då

P&K

Text

Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet
Låt oss skåla för det för man får det man ger
Inget mera med det allt är skrivet
Gårdagen är redan förbi. Morgondagen är för långt bort i tid
Tar vara på tiden jag fått, det är så jag vill leva mitt liv

Katt mat och konstigt uppvaknande på bussen


Står hemma i köket och bloggar, ja jag kände att det blev lite inrutat att sitta inne i soffan.
Jag ville göra något nytt så jag ställde mig här i köket ist . hehe .kul va ?!
har precis satt på kaffe och gett katten lite burk mat .
Tycker ni att man skall ge katter både torrfoder och blöt mat i burk ?!
Är det okej att ge en ute katt det eller inne katter med ?
Med tanke på att en inne katt kan äta hela tiden och en ute katt måste jaga möss och näör den väl kommer in så får den mat då .
Bara en fundering .

Skolstarten har gått bra än så länge, kommer nog inte bli några konstigheter för den delen häller .
Jag sov på bussen hem ( som vanligt ) , men denna gång vaknade jag lite ovanligt .
Jo, Tommy ifrån klassen sm också bor i byn var mar 3 cm ifrån mitt ansikte ovh blåste på mig !
Tror ni att jag blev rädd eller !? hahah

Nu väntar jag på Ida.H som skall komma och göra mig sällskap till kallfet och sen skall jag nog gå ner och sola med Lovisa . plugga lite, hoppa in i duschen och ner i bädden .

Ha en kanon dag älskade läsare ! P&K


Söööndaaag

sitter hemma i soffan, igen .
Har hämtat en massa ved idag så det eldas för fullt här inne, jätte varmt börjar det bli, men det tycker jag om .
Igår gick jag hem till Lojsan på kvällen, vi gick en prommenad och satt och tjötade i soffan till schips, ostbågar och några glas .
Mycket lugn och skön kväll med mycket skratt och prat . TREVLIG KVÄLL !
Idag blir det bara soffliggande och ta det lugnt . göra lite god mat kanske ? en paj ?!
Ja, om man orkar palla sig ner till affären så .
Tror inte jag orkar det idag, måste samla krafterna inför i morgon och hela veckan som kommer .
Skolan börjar ju som sagt i morgon igen, blää
fast det är ju ändå ganska skönt, så man får något att göra om dagarna, så jag inte sover bort dom eller bara sitter jätte uttråkad i soffan och drickar kaffe i mängder .
Kul att fp träffa alla roliga kompisar med ! =)

Timmy vill att jag skall skriva hand födelse år.. okej 87 . . .


Rastlös i kylan

Hejsan !
Någon mer än jag som sitter och fryser eftersom att man vet hur j*vla kallt det är ute trots att man sitter inne ?! haha, idag blir det nog väldigt lugnt, sitta hemma med varmt att dricka och filmtittande .
Får inte så stor lust att göra något med tanke på att jag inte vill gå ut när det är så oerhört kallt !
Men det finns ju inte häller så mycket att göra inne .
Har funderat på att ha pokerkväll, men det finns inte så många andra som tycker att det är lika kul som jag tycker.  trååkiga människor ! hehe . Men vad skall man annars göra ?! städat och diskat har jag redan gjort i flera dagar nu, och det börjar bli vädligt långtråkigt !
humm . . . har ni några förslag på vad man kan göra nu när det är sååå kallt ?!
Att bara sitta och mysa framför tv,n är ett bra tidsfördriv, men bara ett tag och några kvällar i sträck,
nu vill jag hitta på något . nu !
hihi

P&K


8/1 -10

Igår blev det bara en massa folm och soffliggande, sköööönt som attans !
just nu sitter jag hemma i kisa i soffan med Solex och Akilles med att stors glas te .
Göttans det ! Gick upp vid ett idag, känns som om man håller på att bli sjuk, så måste hålla mig väldigt lugn denna helg så jag kommer igång till skolan sen .
Skulle ju inte vara bra att missa de första dagarna nu när skolan börjar igen .
Och jag som har lovat mig själv att jag skall vara mer i skolan än vad jag har varit innan,
trots att jag inte alls ligget efter eller något pga min frånvaro .
Jaha, om man kanske skall försöka att plugga lite ?! har inte så mycket annat att göra, som vanligt !

P&K

rast och vilajaha, då sitter man här i denna soffa ist i denna byggnad .
Ny duschad och har precis fått på mig lite kläder .
Skall försöka få i mig något mer att äta än barnmaten för några timmar sedan .
Men än så länge jag har hunnit vara ute på två promenader, dricka massor kaffe, göra mitt andra inlägg i bloggen, duschat och ja nu skall jag fixa lite krubb .
Men kanske måste gå och handla, neee, vi tar bilen va ?! jaaaaa det gör vi !
Ännu mer roligheter ! =) Älskar inpuls ! ÄLSKART !

Första stoppet

klockan ringde vid 8 i morse, men ville inte gå upp ur sängen .
Akilles var så oerhört mysig i morse, kanske kände han på sig att jag skule åka iväg ?! vet inte .
Hoppas min lille vän har det bra där hemma . Vill inte ens veta vad han gör för bus =) hehe
Jaha, nu sitter jag här med min lille dator, självklart så får den följa med mig på mina äventyr .
Musiken har inte ändrat sig än, fortfarande gamla godingar utav Magnus Uggla .
Tror att jag ALDRIG kommer att tröttna och sluta lyssna på honom  !
Ne, nu skall jag beställa mig en kaffe och sen kanske man skall ta och kolla sig runt lite ?!
Låter som en bra idé ! =)

Hörs av senare ! P&K

tråkig natt

sitter uppe fortfarande, karln sover än, solex spanar in katten som lever amok .
Känner mig berusad på allt kaffe jag druckit .
Mina ögon är nog i fyrkanter så mycket jag tittat på tv och i dataskärmen .
Så jag besämde mig förut för att packa ner mig dator i sin lilla väska inför resan i morgon .
Men kunde inte bli trött utav att bara titta på tv och såååååå rastlös jag blir i pauserna mellan de olika programmen ! Så nu sitter jag framför Timmy´s dator ist .
Guuud så stor den känns med tanke på min lilla ''fjutt-dator'' !
Jaha, nu då ?!
Ne, men göra en kanna te kanske ?! En prommenad ?!

Nya tider kräver nya ordspråk.


Den man ligger med får bädda.

Den som tar, han har.

Det man inte minns, har inte hänt.

Det man inte vet, har man ingen aning om.

Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.

Förtala är silver, förtiga är guld.

Gammal kärlek kostar alltid.

Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.

Liten stuga kallas ofta stort dass.

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.

Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.

Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.

Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen.

Den som spar han har men inte roligt.

Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor.

Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.

Det som inte tar död på en... får en i alla fall att må riktigt dåligt.

Det är med kärlek som med whisky, den tar slut.

Dåliga flickor är inte det sämsta.

Framtiden var bättre förr.

Friskt vågat, halva inne.

Först till skrivarkön får först skriva ut.

Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu.

Ju fler kockar desto större fackförening.

Kvinnans list övergår när mannen får stånd.

 Livet är hårt, men orättvist.

Man har inte roligare än man köper ut för.

Man lever bara en gång och många inte ens det.

Obeslutsamhet är nyckeln till flexibilitet.

Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.

Ropa inte gay förrän du är inne i häcken.

Älska din nästa, men var diskret.

Även den starke får ta i när han skiter.

Även i de lugnaste vatten drunknar man.

TRÅKIGT !

Har så oerhört tråkigt så jag tror att jag hade haft det roligare i detta förfallna hus !
Ja, man skulle ju ha ganska mycket att göra !
Snacka renoveringsobjekt ! hahah
JOi, ska vi flytta dit ?! ♥

Sömntuta-Antonia

GodDag på er alla !
För min del är det faktiskt nästan GodMorgon ! Jag vaknade för inte alls länge sen, eller ja jag har vaknat till och från hela tiden i natt, jätte jobbigt ! Men nu sitter jag nere i vardagsrummet med mitt ''morgon kaffe'' och försöker att vakna till gmla goda magnus uggla låtar ! =)
Akilles har världens morgon humör !
Han är jätte pigg och springer runt i hela huset, på tvären ! haha, han får lite sladd om man säger så ! hihi
Varken jag eller Solex orkar spriga efter honom så han får roa sig själv .
Jaha, mer idag då?! nej inget alls, packa för i morgon smiter jag iväg ett litet tag .
Vart ?! Det vet inte ni !

3 Januari 2010


Gårdagen blev fartfylld med kul mycket folk .
Gick och mötte sanna sen gick vi hem till bertil . Där satt vi och snackade massor och hade trevligt med hög musik och tvspel =)
Sen åkte sanna hem för att hon var sjuk redan innan,
( men det var kul att träffa dig en liten stund gumman ! )
Jag tog vägarna förbi lillmacke och kom hem vid 4 i natt,
oj oj oj ! Tiden bara sprang förbi !
Men är fatiskt ganska pigg idag, kors i taket =P

Idag blir det att laga lasange och ta hand om sig själv .
P&K

Nytt år, Ny start
Jaha, nyår blev bra . Mycket god mat och trevligt sällskap !
Så ja, nu är det nya året här .
Kanske skall ha som nyårslöfte att bli bättre på att blogga,
både mer inlägg och ha lite roligare saker att skriva om . hehe
Men vad säger ni om min blogg design då ?
Och som vanligt så är det ju Syster JOi som har gjort den .
Bääst är vad hon är !
Ikväll vet jag inte vad som händer,
antingen sitta hemma och ta det lugnt eller ut och fara .
God Fortsättning på er !
P&K

RSS 2.0