Mycket idag .


Hejsan på er alla !
Sitter hemma i sängen och bloggar just nu, har inte hunnit med det under dagen, det har varit fullt upp om man säger så . hehe . Fick lite sovmorgon i morse, Timmy tog BAstian vid halv sex tiden så jag fick sova till typ nio då vi nästan direkt åkte ut till Mattias och Nadja . Jag han inte ens dricka kaffe först ! haha . Men det fick vi där, det var väldigt trevligt ! Synd att vi inte ses oftare, men man har ju inte alltid vägarna förbi hyckling om man säger så .hehe .
Sen direkt när vi kom hem igen så kom pappa på besök, underbart ! Gillar att pappa är här så ofta som han är !
Maria var inte med denna gång, hon jobbade till kvällen och pappa skulle på vaktmöte vid sex, så ja han fick komma ensam . Men det gjorde ju inget ! =) .
När han hade åkt så packade vi ner Bastian i vagnen, tog på Solex sitt koppel och vandrade då bort till Susanne och Peter där vi blev bjudna på middag . Göttans ! =) .
Vi glömde skötväskan där med, åhh . . men man kan ju inte alltid tänka å¨å allt .  =P .
Fåt väll kanske ta en sväng förbi där imorgon när Timmy jobbar eller så får han hämta upp den när han är klar, får se .
Jaha, när vi kom hem därifrån så kom Jessica och Jenny på besök hit, mera kaffe och prat, det är ju trevlans ! Men Bastian var ganska skrikig nu på kvällen, det är ju mindre roligt .
Nu så har jag fått springa några gånger fram och tillbaka mellan spjälsängen/babysittern för att trösta honom och stoppa tillbaka nappen som han ''tapar'' lite då och då .
Skall försöka att ha honom där hela natten denna natt .
Hn har ju lärt sig nu att om man skriker så kommer mamma, tar upp honom och somnar med honom på sig i sängen, myyysigt ! haha .
MEn  så kan vi ju inte hade hela tiden direkt . Så ja, bara att jobba på det .
Får se hur länge jag orkar hålla på så i natt . . . . '

NattiNatti

Kommentarer

Skriv en rad till mig!:

Namn:
Brukar du hänga här ofta?

E-postadress:

Vad har du för Bloggadress:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0