Outfit - nyår


Här kommer det lite bilder på den efterlängtade outfiten =)
Skorna har jag ej på och sminket skall vi fixa hemma hos Lojsan .







GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA !

Bra natt

Denna natt har varit en utav de bästa för Bastians del .
När han hade ätit och lekt lite i babygymmet och visat att han började bli lite trött så gick jag upp och la honom i sin vagga . Han låg och gnydde i ca 5-10 minuter, inget skik eller något och somnade sedan så sött . Sen sov han fyra timmar mellan alla matningarna och när han hade ätit klart så la jag honom ner igen, fortfarande helt vaken, gnydde lite men somnade sedan om fort . Helt underbart !
Annars brukar jag vara tvungen att ha honom i famnen och vagga honom till söms .
Kanske har han lärt sig att när vi är uppe och han ligger i sin vagga så skall man sova ?!
ja kanske . hehe .

Idag blir det lugnt på dagen, fixa tills vid fyra då vi skall vara hemma hos Lojsan och Lasse .
Kanske får Bastian ta sig ett litet bad och göra sig fin inför det nya året . ♥


Förberedelser Nyår


Ja jag fixat lite inför nyår, kläder och smycken . Ååhh vad rooligt ! hihi
Här får ni lite smakprov:











Lojsan skall sminka mig i morgon, men massa färg och vågat ! hihi .
Det gör jag ju inte så ifta själv om man säger så . Hon skall lära mig lite trix =) .
Sen så j*vlar ! hihi . Och självklart så är det bara Oriflamesmink =)
Kommer bilder på det efter att det nya året har startat !
Men vad tycker ni om min outfit då ?!

Här är bilder från förra årets nyår =)





P&K


Igår, Inatt, idag


Sitter hemma i soffan med tvn i full gång på ganska hög volym faktiskt .
Bastian Somnade inte när det var lågt, så jag höjde, gungade lite på babysittern och nu sover han ! hehe .
Det är ju skönt att han kan sova när det är massa liv och rörelse runt om honom, men undrar om det kommer att hålla i sig och om det gör det så kommer i ju inte ens kunna ha det helt tyst på nätterna .....
Vi har ju alltid tv,n igång i sovrummet med, men väldigt lågt . jaja, vi får väll se .

Igår var ju jag och Timmy iväg till Linköping för att handla grejjer till köket, det var roligt att det bara var jag och Timmy som åkte, trots att jag var lite nojjig över att lämna bort Bastian i några timmar till Lojsan . Inte för att jag tror att dom inte skulle klara det, dom är världsbästa föräldrar, men ändå . hahah . Min lille skrutt ♥
Jag och Timmy pratade om allt mellan himmel och jord i bilen, sjöng och drack statoil-kaffe . hihi .
Sen inne i stan så kom vi fram gemensamt om hur vi skulle ha det, ( men med mina färger, brun och sand ), sprang omkring som två pajaser och han körde omkring med mig sittandes på varu-vagnen . hahaha !
Massa kul ! =)

När vi kom till Kisa igen så bjöds det på mat hemma hos Lojsan och sen åkte vi hem . Jag tog en dusch och matade Bastian . Men han hade sovit den största delen hemma hos Lojsan, så ja han var piggelin när vi kom hem och hade ätit .
Ville INTE sova . . . ååhh . . . Det var faktiskt väldigt jobbigt och mitt humör pendlade ganska duktigt .
Men det är bara att blunda en stund, andas och räkna till tio och börja om från början .
Tillslut somnade han ju !
Men när det var dags för mat igen så kände jag att det var ganska kallt i hans vagga och tyckte synd om honom, så han fick sova brevid mig i sängen under täcket . Det gillade han allt ! . haha . Myyyysigt !

Idag så skall Jessica komma förbi en sväng, när hon har vaknat och fixat med hästarna så vi får se när det blir . hehe . Oj vad mycket jag har skrivit nu . Får se om det kommer ett litet inlägg senare idag/kväll .

P&K

Göra om


Var uppe innan tuppen och matade Bastian vid fem . Sen så låg vi och myste i sängen till kl 8 då han ville ha mat igen . Lite innan nio så var syster här igen, lekte med Bastian . Älskar att se dom två tillsammans ! Det blev morgonkaffe och sedan gå ner på bn för att handla lite och gå till BVC för att väga och mäta lill-pojken . Snart kan man inte säga lill-pojken till honom längre, hihi .
Han vägde 4270g och var 55 cm lång nu ! Han växer så det knakar ! hihi . Heeeeelt underbart !
Efter BVC gick vi hem till Lella och Lasse där även Rille låg utslagen i soffan .
Det blev mat för Bastians del och mys med Rille och JOi .
Nu är vi hemma igen och JOi och Rille har åkt hem mot Lindesberg igen, buhu ! ='( .
Saknar dom massor redan ! Önskar att vi bodde i samma stad, eller bara någon mil ifrån varandra .
Men nej nej, nu är det närmare 30 mil mellan oss . URCH ! aja, vi ses ju den 8 januari igen jag och syster, för då skall vi på hockey ! =)
Då får Bastian vara hemma med sin pappa . ♥





Vid 4 kommer Timmy hem igen, och då skall vå åka bort med Bastian till Lojsan och efter det så skall jag och Timmy iväg till stan för att handla grejjer till köket . Vi skall göra om det heeelt och hållet . tepetsera, kakla ja rubbet ! Åååhhh vad kul det ska bli ! Älskar att inreda och göra om !

P&K

Världens bästa besök !


Joi och Rille har nu varit här på besök !
Ååååhh, helt underbart ! Rille hade Bastian i famnen några gånger, men JOi hade honom väldigt mycket . Och idag var det en milstolpe för Bastian . Det var första gången som han fäste blicken på något och räckte handen efter det, utan ryckiga rörelser utan med kontrollerade .
Och vad var det han sträcke sig efter ? Jooo, JOi´s ansikte ! ♥
Han härmade henne med att sträcka ut tungan och öppna munnen så mycket som han bara kan . haha . Helt underbart att få se ! Det går såå fort  !



Nu ligger han brevid mig här i soffan, pigg som en nötkärna, tittar sig omkring och sprätter med armar och ben . Han har även börjat att le mycket mer och tycker jätte mycket om när man pussar och blåser lite lätt på han hals . Min lilla skatt ♥

Timmy är på kalas hos en utav hans mindre kusiner . Jag följde inte med eftersom att JOi och Rille kom hit ! Och dm träffar man ju inte varje dag ! hehe . Imorgon skall JOi med till BVC, trevlans ! Skönt att integå själv med vagnen på kisa , utan ha någon att prata med när man går . hihi



Han fick en fisk utav Rille, den blev en favorit direkt =)



Jobbig natt


Vid elva tiden igår på dagen så var jag och Bastian borta hos Lojsan, drack massvis med kaffe och snackade skit . Han hade en bra dag igår men på kvällen så var det andra bullar . Han kom inte i ro för att sova och var mycket gnällig . Vid ett tiden i natt så fick jag honom att somna, men har sedan vaknat efter två och en halv timme ca . Och det har hållt på nu hela natten och morgonen . Nu ligger han och sover i sin babysitter men ny blöja och mätt i magen . Hoppas att han får sova i några timmar nu så att hans humör blir på topp igen .
Timmy är iväg och jobbar och jag skall försöka att fixa iordning lite här hemma för ikväll kommer Syster och Rille hit ! =) . Ååååhh vad jag lääängtar ! ♥

Syster ♥

Var uppe vid sex i morse, matade plutt som sedan somnade ganska fort .
Men denna gång gick inte jag och la mig igen, utan jag fixade lite kaffe och höll mig vaken . haha .
Kände inte att jag var så där jätte trött, så då kan man ju lika gärna vara uppe lite . hehe .
Åååhhhh, jag längtar som f*n tills i morgon !
Då skall nämnligen Syster och Rille komma hit på besök !!!! ♥
Jag blir helt knäpp hela jag utav att vara ifrån JOi såhär länge .
Trots att det ändå ''bara'' var 27 dagar sedan som jag träffade henne, uppe på BB .
Men då var jag ju inte åååå pigg direkt . Det var ju bara några timmar efter min förlossning .
Men nu är jag ju på benen igen och pigg .
Vi skall byta julklappar och ha det jätte mysigt !
Skulle bara säga det . hihi .


Ack så fort !


Attans vad dagarna går fort nu ! Och jag antar att dom inte kommer att gå saktare framöver direkt, haha !
Idag så har vi varit hemma och en sväng vid 4 hos Susanne och Peter på kalkonmiddag . As gott !
Timmy och Bastian har bott i soffan nästan hela dagen, det ända mys jag har fått med min son var under matningen, blöjbyterna och lillens bad, annars så har Timmy haft honom heeela tiden . Helt underbart att se dom två, och ack så lika dom är !



Imorgon skall Timmy jobba heldag, det känns som om det var länge sedan . Både jobbigt och tråkigt, men då får jag passa på att mys med Bastian . hihi . Skall nog träffa Lojsan med en sväng, får se om hon kommer hit eller om vi knallar bort till henne .
Nej, nu skall jag mysa ner mig ordentligt i soffan med Timmy . ♥

P&K

Julstökande


Oj oj oj, har inte hunnit med att blogga så mycket nu runt julen .
Gårdagen var lyckad, mycket lyckad !
Lilla Bastian sov väldigt mycket på julfrukosten hemma hos Susanne och Peter men hemma hos Timmy's mormor och morfar var han vaken ganska mycket .
Han fick både massa paket och fick träffa tomten, dock så bara skrek han när han var i tomtens knä, men iallafall ! haha .



Idag så har det varit full rulle heeeela dagen, har varit hemma hos Mormor där vi äen träffade min kusin Nora och min morbror Figge, efter det åkte vi hem till Pappa och Maria på fika och mys med Bastian och till sist åkte vi hem till Mamma och Jocke där vi åt mat, fikade och bytte paket .

Nu är vi hemma igen, Bastian sover, jag har färgat och klippt håret på Timmy och nu sitter vi i soffan och tittar på några avsnitt utav arga snickaren . Attans vad bra det är !! hihi .

Iorgon blir det nog lugt på dagen och sen vid 4 så skall vi bort till Susanne och Peter för att äta kalkon med släckten . Trevlans ! =)

P&K

GodJul


Sitter i soffan med en jätte pigg Bastian brevid mig och ligger och tittar sig omkring smtidigt som han sprätter med armar och ben åt alla håll, ♥ .
Idag är det ju Julafton, GodJul ni alla ! =)
Vi skall snart bege oss bort till Susanne och Peter för att möta upp de närmasta i familjen, äta julfrukost och öppna paket ! Det är nog det mysigaste med hela dagen tror jag . =)
Efter det, vid 2 så skall vi bort till Timmy´s mormor och morfar för att äta julmat med nästan heeela släckten . Mycket trevligt det med, och många barn är det . Åååhh så roligt Bastian kommer att få det framöver !


Morgonmys


Gick och la mig vid 8 tiden igår, och det an jag säga att jag inte gör om !
Jag tänkte så att om jag går och lägger mig tidigt så får jag ju sova fler timmar, men visst det fick jag väll göra, men ack så mycket tröttare jag var när Bastian vaknade och ville ha mat . Tålamodet var inte alls det samma som när jag har gått och lagt mig vid 11-12 tiden . Konstigt det där, men aja så är det . hehe .
Vi har legat i sängen hela familjen läänge nu på morgonen . Tittat på nyhetsmorgon och druckit kafe i sängen, mys pys . Jag fick gå ner några gånger för att värma mat till lillen och hämta pellets en omgång bara .
Nu är vi alla i soffan, Timmy tittar på film på sin dator med Bastian i famnen i et litet knyte och jag sitter här brevid, bloggar och lallar omkring på facebook .
Härlig och lugn morgon ! =) .
Dagen idag blir nog inte så fartfylld, vara hemma och ta det lugnt .
Ikväll vid 6 skall vi vara hemma hos Lojsan ( Timmy's syster ) på julmys . Det gillas ! =)

P&K

Oriflame P 1 är här !


Vi kickstartar året med reafeber. Just nu hittar du produkter med upp till 65% rabatt. Årets första katalog bjuder dessutom på extra många sidor och erbjudanden. Missa inte heller vår nya magnifika mascara Oriflame Beauty 2FX Mascara eller den efterlängtade nylanseringen av serien Pure Nature Tea Tree Oil



NYHET!
Innovation från Oriflame

Oriflame Beauty 2FX Mascara
Dubbelverkande mascara som ger både lyxig längd och vacker volym.

Hemligheten? Den ser ut som en vanlig mascara men döljer en borste som ger dig möjligheten att välja mellan eller kombinera 2 olika franseffekter.

Maximal längd - Vrid på den svarta delen för att få läcker längd och dramatisk definition.

Vacker volym - Vrid på den grå delen för att få vågad volym.

Lanseringspris 99:- (155:-) 


NYHET!

Framhäv din skönhet!
Bli vacker och väldoftande som en orkidé med nya Silk Beauty-serien. Den nya formulan innehåller mjukgörande silkesprotein och väldoftande orkidéextrakt som gör din hud underbart mjuk och väldoftande.

Silk Beauty Hand Cream
Vårdande och mjukgörande handcreme. Innehåller återfuktande silkesprotein och antioxiderande orkidéextrakt.
Lanseringspris 45:- (70:-)


Silk Beauty Anti-perspirant 24H Deodorant 
Ljuvligt doftande deodorant med roll-on, Skyddar i 24 timmar. Innehåller återfuktande silkesprotein och antioxiderande orkidéextrakt.
Lanseringspris 39:- (60:-)


Silk Beauty Body Cream
Vårdande kroppscreme som innehåller återfuktande silkesprotein och antioxiderande orkidéextrakt. Har en lyxig formula och en förförisk doft.  Lanseringspris 79:- (120:-)

Silk Beauty Soap Bar
Cremig tvål med mjukgörande effekt. Innehåller återfuktande silkesprotein och antioxiderande orkidéextrakt. Fyllig löddrande formula med en fantastisk doft. Lanseringspris 25:- (35:-)

( I paranteserna står det ordinarie priset . )



BVC och besök


Sådär, nu har jag både varit nere på BVC med plutten och haft besök utav Farmor och Lars . Bastian väger nu 3945g . Han ökar så fint så . Och huvudet är en cm större i omkrets . Så ja, han växer den lilla saken . hihi . Nåsta onsdag skall vi både väga och mäta hans längd, det kommer bli spännande !
Men efter det så skall jag nog säga att vi bara skall komma varanan onsdag eftersom att han ändå ökar så bra i vikt och allt annat verkar vara normalt .
Farmor och Lars var här precis som sagt tidigare, dom myste massor med Bastian, fikade med mig, tittade i hans Basses rum och pratade minnen . Helt underbart ! Attans vad jag älskar dom ! Vad skulle man göra om dom inte fanns ?! Det är frågan det . . hehe .

Timmy är iväg och jobbar, han blev utringd vid 3 i natt för att ploga snö . Och än så har han inte kommit hem . Skall ringa och fråga om han vet när han får komma hem . Annars så blir det nog inte så mycket mer gjort idag, borde igentligen damsuga, Men Bastian verkar inte vilja hamna i någon djupsömn och vakar lite titt och tett så vi får se hur det blir med den saken . hehe . Sen så är jag lite slö med . hahahah

Imorgon skall det bli julmys på kvällen hemma hos Lojsan, myyysiigt ! =)
Hoppas att Bastian har en bra kväll, inte så skrikig och ont i magen så att vi kommer dit och kan vara där en sund . Känns ju liksom bättre att vara hemma när han är sådan, trots att det bara varar i ¨några enstaka timmar .

P&K

Kyla


Sitter vid Timmy's nya bärbara dator . Attans vad stor den är tillskillnad ifrån min lilla mini Pc som vi har använt nu i ett år hela tiden . haha . Känns nästan som man man sitter och skriver på en TV . haha .
Denna natt har varit underbar !
Timmy har fått vara hemma hela natten och Bastian vaknade bara vid 4 och ville ha mat .
Sen på morgonen tog Timmy honom ner och jag fick sova vidare . Heeelt underbart ! Tack älskling ♥
Det blev morgonkaffe och en lugn start på dagen , Bastian sov när jag kom ner och när han väl vajnade blev det en massa mys i soffan och Timmy åkte med sin mamma för att köpa julgran till henne i Rimforsa .
Nu har ham hämtat Solex och är påväg för att dokumentera någon lastbil som har kört av vägen . Det var tydligen rätt så illa, men jag tror inte att någon kom till skada, så det är ju skönt det iallafall . Men urch vad läskigt ! aja, skönt att det inte var Timmy som satt i lastbilen !!!!

Idag är det lugna gatan, det är ju så j*vla kallt ute så någon tur med vagnen blir det nog inte !
Imorgon skall jag ju till BVC, så då blir det ju en ganska lång tur med vagnen .
Så får hålla mig inne tills i morgon .
Lojsan kanske skulle komma förbi idag, får kolla med henne hur det blir . hehe .
Hon kanske också går i ide med tanke på kylan . hehe .

P&K

Linköping


halv ligger i soffan med Timmy brevid mig och sneglar lite på 2 and half men på tv . Bastian sover och allt är allmänt lugnt och stilla . sköönt ! Känner mig inte så jätte trött, utan bara seg . Funderar på om man skall ta och hoppa in i duschen, värma kropen och sedan kura ner mig i soffan med Timmy igen och en stor kopp te . Ja så får det nog bli, men först så måste jag ju berätta lite om dagen . Trots att det inte finns så mycket att säga . hehe .
Timmy var ju iväg till Kim en sväng, och kom sedan hem för att äta med mig . Trots att ingen utav oss var hungriga . haha . Men men, vi försökte ju iallafall att få oss lite mat .
Sen efter det var vi ju helt säkra på att han skulle bli tvungen att åka och jobba, men håll i hatten nu alla läsare, Timmy slap att jobba !!! =) . hihi . Ingen blev gladare än jag . Kim kom hit och vi packade ner Bastian i bilbarnstolan och i med barnvagnen i bilen .
Vi handlade lite mat och några få julklappar som var kvar .
Men vi blev inte långvariga i stan med tanke på att Bastian fortfarande är så liten och inte skall vistat i stora folksamlingar och på snabbköp, det är så mycket skit som går nu och vi vill ju INTE att Bastian skall bli sjuk !!
Men när vi kom hem och slog in julklapparna så kom vi fram till att vi har ännu fler att köpa ! ååhh . . . jag som trodde att vi kunde slappna av fram till jul nu, men nej då . . .
aja, så är det med det . Vad är en bal på slottet ?!



P&K

En extra timme .


Sitter hemma i soffan, har precis varit ute och skottat fram en gång och fram postlådan . Attans vad mycket snö det är ! Det måste ju vara mer än förra året ?!
Timmy åkte nu precis en sväng ut till Kim och för att handla lite .
Skönt att man slipper det, haha .
Bastian sov i 4 timmar mellan målen med mat i natt, underbart !
Att en timme, från 3 timmar till 4 kan göra en sådan skillnad, helt fantastiskt .
Men på morgonen ville han inte sova i vaggen, utan brevid mig och vid 4 på morgonen är man inte så pigg på att bråka med honom om att han skall sova själv så ja, jag erkänner han fick sin vilja igenom . haha . Men än så länge är han ju så liten så det kan ju inte göra såå mycket ?!
Tänkte att efter nyår när han är en månad gammal så skall vi vara hårda på att han skall sova själv, och snart kanske han kan sova i sitt egna rum ?! =) .
Nu poppar jag lite magnus uggla och Basse ligger i babysittern och sover , lite till och från . Snart är det dags för mat igen .



P&K

Det räcker med snö nu !




”Mest snö lokalt i Kalmar län”

En riktig snökanon slår till mot ostkusten i dag.

Lokalt kan det bli en halvmeter snö.

– Det är tur att det är helg. Annars hade det blivit kaotiskt i trafiken, säger Martin Grönnevet, meteorolog på Storm Geo.

Precis när ett snöoväder dragit bort ersätts det med ett nytt.

I går kväll drog en kall västlig luftström in över Skandinavien. Med den kom ett rejält lågtryck – och massor med snö.

"Några grader kallare"

Mest blir det på ostkusten i Svealand och Götaland. Redan under gårdagskvällen och natten fick Stockholm, Kalmar-, och Östergötlands län omkring en decimeter snö.

SMHI har utfärdat klass 1-varningar för de tre länen – samt för Södermalnlands län.

– Det blir några grader kallare också, säger Martin Grönnevet, meteorolog på Storm Geo, till Aftonbladet.

"En halvmeter lokalt"

Men den verkliga snökanonen slår till i dag. Då kan det komma riktigt stora snömängder lokalt på ostkusten.

– Det är inte alls omöjligt med en halvmeter snö lokalt i Kalmar län, säger Martin Grönnevet.

Den som måste ge sig ut på vägarna bör vara försiktig, hälsar Trafikverket.

– Det kommer att snöa hela dagen så det är bra att ta det lugnt och ha god tid på sig. Det ligger lössnö på vägarna och moddsträngar på de mindre vägarna men vi är ute och plogar och åtgärdar med allt vi har, säger Åsa Otto, vägtrafikledare.

Minus 15 på tisdag

Längre norrut längs kusten blir det omkring två decimeter snö. Övriga delar av landet kan räkna med en omkring en decimeter under helgen, med lokala variationer. Snöovädret fortsätter även under natten till måndag.

Det dröjer ända tills julen står för dörren innan vädret slår om vid ostkusten. På tisdag skingras molnen och det blir klart och kallt väder.

Omslaget kommer tidigare i norra Sverige. Där drar det kalla vädret in redan under måndagen.

– Det blir vackert men mycket kallare. Götaland får 10-15 minus, Stockholm minus 15, och Norrland omkring 25-30 grader kallt, säger Martin Grönnevet.




Ammen skämtar ni ?!?!?! Vi har ca 3 mil till Kalmarslän härifrån och 3-4 mil till Smålands län . Snökaoset blir bara värre och värre utanför fönstret och snart kommer man knappt ut ifrån huset . Att gå ner för att slänga soporna, ha ! eller hur . Då kommer man nog inte tillbaka in igen . . . .
Stackars Timmy, han har ju precis kommit hem efter ett 20h pass och det ser ju inte direkt ut som om han kommer få vara hemma för att vila upp sig ordentligt . . . .
Tycker att det räcker med snö nu !!!

Fjärde advent


Sådär ja, med blodsockret nere vid fotknölarna sitter jag här framför datorn och försöker få i mig lite kaffe och skickar bilder på Bastian till syster JOi . Timmy har precis kommit hem och ligger nu i soffan medBastian och sover . Ikväll skall pappa och Maria komma hit på besök . =) Massa trevligt ! Dom skall få sin leverans ifrån Oriflame och så skall jag ju såklart visa dem den nya katalogen ! =) hihi .

Annars så blir nog denna dag väldigt lugn, bara ta hand om familjen och titta ut igenom fönstret på snön som yr ner . Det är ju faktiskt fjärde advent idag ! Snart julafton ! Åh så mysigt det kommer att bli ! Trots att Bastian inte är så gammal än och förstår vad det är för dag och så, men det kommer ändå bli såå mysigt att få fira den första julen med honom . Han kommer få så mycket uppmärksamhet utav släckt och vänner, det kommer han att tycka om ! =) .



Ääälskar denna bild på Bastian, världens största gäsp ! . haha . ♥

P&K

Dec. 18, 2010


Har inte hunnit att blogga idag .
Bastian har sovit jätte bra inatt, vaknat två gånger ifrån när vi gick och la oss .
Han sov i sin vagga i natt och det verkade han att gilla . Ingen protest där inte . =)
Morgonen startades med mys i sängen med Timmy och Bastian .
Sedan morgonkaffe och besök utav Kim och Jessica .
Timmy och Kim åkte efter ett tag och jobbade, kör snö hela natten och skall komma hem igen i morgon bitti, som vanligt . tråkigt men så är det . . .
Jessica lämnade mig nyss för att åka på julbord, jag vill med äta julmat !!! hehe .

Bastian har en bra dag idag, inte mycket gnäll och när han är vaken så är han klarvaken och tittar sig omkring så sött . ♥
Själv så känner jag mig helt slut nu på eftermiddagen/kvällen . Dagen var inga problem . . .

P&K

familje/släckt mys


Det blev en sväng bort till Daniel för att fira honom .
Där var nästan hela släckten samlad och det var mycket trevligt !
Bastian sov bara i någon minut när vi kom dit, sen så var han klarvaken och pigg hela tiden . Så han fick mysa med farbror Daniel och mormor Susanne och titta på alla de andra och åskådade honom =) .
Blir helt varm i kroppen utav det, våran perfekta skapelse !
På vägen hem så stannade vi vid hemköp och jag sprang in och handlade lite snabbt .
Bla blöjor, massvis med blöjor och mat till lillkillen .
Nästa vecka är det ju julveckan och känner inte riktigt för att stöka omkring med de andra som är i sista minuten med att julhandla mat m.m . . . Bättre att vara ute i god tid då med den lilla ! =)

Nu Ligger Timmy och Bastian i soffan och har sin far och son mys ♥
Det gör mig också helt varm i kroppen utav att se .
Nej nu skall jag nog tränga mig ner i soffan med dom .

P&K

Lugna gatan


Jaha, har inte hunnit att blogga så mycket om denna dag .
Men det har inte hänt så mycket, jag sov nere på soffan i natt med Bastian i sin babysitter .
Det för tt han vaknade väldigt ofta, inte kanonskrek, utan små skrek för att han ville ha närhet .
Sen så slapp jag ju springa upp och ner för trappan när han skulle ha mat .
Skönt det !
Men det känns som om jag inte föll i någon djupsömn någon gång så jag var skiiiiit trött vid 6-7 i morse när lille skrutt skulle ha mat igen så efter matningen så somnade vi båda i soffan, han på mitt bröst . Myyysigt !

Annars så har det varit lugna gatan här hemma, det ända jag har gjort är att damsuga lite snabbt och varit nere vid tvätten en gång . Känner mig helt slut . Och Timmy har inte kommit hem än ! Han åkte vid tre igår på eftermiddagen . =(

Daniel, Timmy´s bror fyller år idag, får se hur pigga vi är om vi går dit och firar honom . Annars får vi ta det en annan gång .

P&K

Posten


Jag har ett klagomål . Ett klagomål på posten i Kisa .
Är det bara jag som tycker att man skall få posten på morgonen ?
Tidningen kommer ju ganska tidigt, det är bra . För den vill man ju oftast läsa ihop med morgonkaffet och frukosten, reklamen kan komma ganska tidigt med . Men det andra då ? Räkningar, sådant man har skickat efter, julkosten, breven ?! Jag tycker att allt borde komma samtidigt, och det på morgonen !
Så att man kan ta itu med allt sådant på morgonen och inte gå hela dagen och vänta på att man skall få posten .
Tänk de gånger man har gått ner på byn, handlat eller vad som och sen kommer man hem, tittar i brevlådan och då har man fått brev som skall fyllas i och sedan skickas iväg igen . Orkar man gå och göra det då när man precis har kommit hem ? nej, inte alltid .
Man vill ju inte sitta hemm och vänta på posten heller, om det är något man vet att man skall få inom de närmsta dagarna . Och så får man det inte just den dagen man tror att det skall komma, så vipps halva dagen borta bara för att man har suttit hemma och väntat . . .
Nej, jag tycker att all post skall komma på morgonen och inte mitt på dagen eller på eftermiddagen !


Oriflame . P 1


Orifame leveransen kom hem till mig igår !
Så jag satt väldigt länge och pysslade med det, packade ihop de olika varorna i olika påsar, tittade i den nya katalogen och förderedde inför den nya perioden som startar den 22 dec och håller i sig till den 18 januari . Men eftersom att jag har fått hem den nya katalogen redan nu så kan man börja tita i den och bestäla vad man vill ha !
Jag gör nästa beställning den 7 Januari .


Läängtar


Idag är det torsdag och då hoppas vi på att beställningarna ifrån Oriflame kommer !!!
Även de bilder som jag har skicket på framkallning !! ååhh vad jag vill ha grejjerna ! haha
Oriflame skall komma idag eller senast i morgon, men bilderna kan komma så sent som i nästa vecka !!!
Så som sagt, hoppas ju på att allt kommer idag !!

Jaha, natten då . Var uppe med Bastian vid 12, 3, 7 och sen vid 10 för att mata och byta blöja .
Så lite sömn har det allt blivit . =)

Nu strax skall Ewelyn och Sandra komma på besök, trevlans ! =)
annars händer det nog inte så mycket, Timmy skall åka och ploga snö lite senare idag och kommer då vara borta i måååånga timmar . =( . Tråkigt, men så är det .

P&K

Lunch på 12an


Mimmi kom ju förbi en sväng förut idag, mycket trevligt !
Vi hann att snacka lite skit och ta en kopp kaffe sen så ringde både Timmy och Susanne och sa att jag skulle befinna mig nere på 12an strax inna kl ett med Bastian för att vi skulle äta lunch med Timmy, Susanne och Tommy .  
Så Mimmi följde mig ner till byn och så sa vi hej då .
Efter maten så tog jag vagnen och gick hem undertiden som Timmy åkte och hämtade pellets och sedan kom hem till oss . Så han har varit hemma ganska mycket idag, men nu ligger han och sover som han har gjort ett tag nu . hehe . Men då får han ta Bastian när han vaknar i natt , när han är utvilad och jag sover .  hihi =)

Just nu tittar jag på gamla gamla scrubs avsnitt på 6an . Underbart att få se de gamla avsnitten igen . Man hänger knappt med om vad som händer . haha .  Annars så har denna dag varit lugn, men den har passerat väldigt fort ! Alla dagar går så oerhört fort nu när v har fått våran lilla skatt ♥ Och jag tar vara på varje minut !



P&K

Natt ?


Denna natt har INTE varit som de andra .
Klockan två så började det, skrikande, blöjbytande, matande och skrik igen .
Det tog liksom inte slut . hehe . När Bastian väl hämtade andan och var tyst i 10 minuter och jag presic hade somnat så skrek han igen . Blev tyst när jag hade honom i famnen, men när jag ka mig ner med honom i famnen eller när jag la honom i sin babysitter så skrek han rakt ut .
Vis sex i morse tog Timmy honom och myste i sängen, så att jag skulle få sova lite iallafall .
Och ja, konstigt det där men han blev tyst när han fick komma till Timmy .

Nu så sover han till och från i sin babysitter och jag väntar på att Mimmi skall komma hit . =)
Skönt med lite sällskap som kan prata ! haha .


Fel dag, - igen !


Här sitter jag i soffan, dricker kaffe och äter lussebullar och pepparkakor .
Bastian ligger och sover och Timmy är på jobbet, House i full gång på tvn .
Jag hade tänkt att skotta snö och lite så ikväll igentligen, men eftersom att Timmy inte kommer hem förens runt midnatt så får det bli i morgon ist . VIll inte lämna lillen inne själv när jag går ut, visst så sover han nu, men om han vaknar och skriker eller något så hör ju inte jag det ! Så nej, det år som sagt vänta tills i morgon !
Men då måste jag göra det på förmiddagen, eftersom att jag måste skotta fram grinden på framsidan så att brevbäraren kan komma in igenom den och till dörren då han skall lämna min leverans ifrån Oriflame . Jag hoppas iallafall på att det kommer i morgon . . . .
Eller vänta nu, vad är det för dag ?!?!
Ammen va fan, jag har trott att det har varit onsdag hela dagen idag . . . aahhh !
Men men, skönt det då måste jag inte stressa med skottningen . haha, typiskt mig !

Ja men annars så händer det inte så mycket, skall träffa Mimmi i morgon . Hon skall komma hit runt elva tiden . Om det hade varit som förr så skulle jag vara tvungen att ställa klockan så att jag var vaken och uppe ur sängen när hon kommer hit, men inte nu längre . För nu har jag ju min lilla mat-och-sov-klocka Bastian . haha .

P&K

Tröttis


Sådär, nu var vi hemma igen och alla tre har även fått ner mat i magen .
Bastian ligger och sover och jag och Timmy halv ligger i soffan, jätte trötta och sega .
Han hade gått upp 90g, så det var godkänt . 
När vi tittade på lappen som det stod tid och så när jag skulle vara där, så kom vi fram till att det inte alls var idag som jag skulle dit med honom . hahaha ! Det var i morgon, men dom hade överseende med det och tog emot oss iallafall, dom hade inte så mycket anat att göra . Så det var ju tur det  . haha .
Min härna hånger inte riktigt med . hihi

Om ca 40 minuter skall Skrutt äta igen, så det känns lite onödigt att försöka somna nu eftersom att jag antagligen kommer att somna precis när han börjar skrika efter mat . hehe . Brukar bli så .
Ne, lite kaffe sen så är man nog igång igen . Måste ner till tvätten om en timme med . . .
gäääääsp *

Sovmorgon


Natten har varit som de andra, men i morse så lät Bastian mig sova lite längre .
När jag väl vaknade och tittade på honom så var han klarvaken !
Han låg där och gurglade lite för sig själv, haha . såå sööt ! ♥
Så jag klädde på mig i lugn och ro utan några bebisskrik .
Vi gick ner, han fick lite mat sen så gick vi runt i huset med bärsele och småplockade lite här hemma .

Nu har Timmy kommit hem ifrån ett kort lastbilspass och strax skall vi vandra ner till BVC för att väga den lilla klumpen . Hoppas att allt är i son ordning .
Hörs av senare ! P&K

Magont =(


Det blev inte att ta vagnen och gå en sväng idag .
Ganska skönt det med faktiskt, at bara vara hemma och mysa med den lille .
Dagen har varit lugn, Ida Örntorp var på besök =) Trevlans !
Jessica var även förbi en sväng, gick omkring här i huset med lille Bastian i famnen .
Han är mer skrikig och mer vaken på kvällarna .
Har försökt att hålla honom mer vaken på dagarna just för att han skall få in sin dygnsrytm rätt, men det är lättare sagt än gjort om man säger så .
Men så är han ju bara 13 dagar gammal, så man kan ju inte begära så mycket .
Sen så har vi testat med att minska på pulvret ( han får mjölkersättning ) när han skall äta så att det är lite mer vatten än vanligt . Det blev liiiiite bättre, men inte mycket . Och idag har han inte bajsat än .
Så nu har vi tagit oss an tipset att ha en tesked olja i maten två gånger om dagen .
Så nu har han fått det på kvällen så kör vi igång med det imorgon igen .
Hoppas att han blir bättre ! ♥

Imorgon skall vi till BVC för att väga, hoppas även där att allt är i sin ordning .
Skall prata lite med dom angående hans mage med .
Hoppas att det inte är en start på magknip eller kolik
med tanke på att det kommer vid ungefär samma tid varje kväll !

P&K

som vanligt


Gårdagen var super när farmor och Lars var förbi .
Första gången som dom träffar lille Bastian och det synter hur stolta de var ! =)
Underbart att se !
Natten har vrit som de andra, Har funderat på om man skall ställa klockan efter Bastian . haha .
Han vaknar exakt samma minut var tredje timme på nätterna .
På dagarna kan det variera lite, men inte alls mycket .

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, Timmy jobbade bara några timmar nu i morse och är just nu hemma. Myspys =) . hehe . Vi sitter i soffan, jag har tagit en morgon dusch har så har vi nyss ätit frukost .
Funderar på om vi skall ta en sväng med vagnen .
Vi får se hur det blr med den saken .

P&K

Morgonmys


Sådär, då var ännu en natt över, Och som de nätter innan har jag och Bastian varit uppe tre gånger, varav en utav dem så var det nog faktiskt morgon . heh . . . Vi har haft det jätte mysigt nu på morgonen . Knappt något skrik och gnäll . Här kommer en bild på Bastian när han ligger kvar och myser i sängen när jag klär på mig och fixar med tvätt . 



 Nu ligger skrutt i sin babysitter och sover, jag har fått i mig lie frukost och laddat kaffebryggaren för snart kommer farmor och Lars på besök ♥
Längar massor tills dom är här ! =)

Bastian är lite gnällig på dagarna, han är lite hård i magen så han får ta i lite extra när han skall bajsa . Min lille prins =( . Men jag håller på att blanda maten på lite andra sätt så att det skall bli bra med magen igen .
Det är inte jätte hårt och han har inte jätte ont, men vi vill ju inte att det skall bli så heller !
Men jag har redan sett resultat att magen är på bättringsvägen . =)

Nu blir det att plocka iordnign lite mer, tända lite ljus och göra det mysigt .

P&K

Trötta

Denna natt har varit ganska lugn med, Mellan var tredje och var fjärde timme vaknade Bastian, men jag var mer trött än innan . Så vi gick ner, fixade lite mat, bytte blöja och gick tillbaka till sängen kanske någon gång för mycket . haha . Men Nu är vi uppe ! Eller ja, jag iallafall . Basse ligger i sin babysitter och sover .
Jag har dammsugit och plockat undan lite, skall snart fortsätta upp för att bädda sängen, plocka ihop kläder och sätta igång en maskin med tvätt .
Timmy är påväg hem ifrån E4an nu, =)
Men när han kommer hem så kommer han att sova, villket han behöver efter detta långa pass .
Annars så händer det inte så mycket, städa och göra fint tills Farmor och Lars kommer imorgon =)

P&K

Kväll - Egentid


Nu är det kväll igen, dagarna går så fort !
Jag har matat och nattat lillen och Timmy har precis åkt för att jobba .
Minst ett 12timmars pass, urch så tråkigt ! Men så är det, pengarna måste komma någonstans ifrån .
Och det är ju bra att han kommer igång med arbetet igen så att han inte växer fast i soffan . hehe . 
Nu har jag min egentid, jag kan ju inte bada såhär kort efter förlossningen, men ist för det så gör jag en fransk manikyr på naglarna, hårinpackning, driker te och myser med brasa, Idol och Bastian och snuttar i bakrunden i sömnen . ♥ Livet känns underbart !


Planerna för dagen


Vi vitte ju inte riktigt vad vi skulle göra idag, om vi skulle åka till Linköping, vara hemma och mysa eller om vi skulle ta vagnen och gå runt lite i kisa . Men det ändrade sig fort från att inget veta till att veta fullt ut . haha . Timmy blev utringd akut till E4an för att salta . Det höll på att bli enbart is på vägen eftersom att solen sken och så förr graderna fort . Så ja, det blev bara jag och Bastian kvar hemma med djuren undertiden som han är borta på jobb .
Just nu väntar vi på Lovisa som skall komma på kaffe .
Mycket trevligt ! Det blir första gången om hon träffar lillskrutt ♥

Jag var ute och hämtade ved förut, hahah .
Ni skulle sett mig, halv springandes med en pappåse full med ved, pulsandes i snön med en ivrig Solex springande runt mig . Och jag stressad över att Bastian inte skall vakna när jag inte är inne i huset !
Just nu är jag kanske lite pipplig, men det tycker jag att man som mamma såhär tidigt får vara ! =)

P&K

Morgonen


GodMorgon på er alla ! =)
Sitter hemma i soffan, - som vanligt . hehe . Bastian har precis somnat om ifrån att vara hur pigg som hellst i någon timme, både ätit, bytt blöja, gått runt i huset och tittat på alla lampor, myst med pappa . Ja det märks att det kommer gå fort i hans utveckling, eftersom att vi redan nu börjar märka att han är mer med i vad som händer runt om honom . Han känner igen mig och Timmy på både röster och våra ansikten . Hjärteskrutten ♥

Jag har även hunnit med att både duscha, dricka kaffe och beställt varorna ifrån Oriflame .
Men som vanligt så är det några varor som är slut på lagret, åhh ! Typiskt !
Jag vet att det inte är mitt fel och att jag har gjort det jag kan för att få hem allt .
Men det är så dryyygt ! haha .

Vi får se vad som händer idag, jag och TImmy borde ta oss en sväng till Linköping för att inhandla det sista inför jul, men då kan vi inte ta med lille Bastian . Får se hur vi gör .

P&K

Beställning


Skulle bara meddela att i morgon så gör jag beställningen från Oriflame,
Om det ör något ni vill ha så får ni ta och rappa på lite och beställa igenom min butik på facebook .
http://apps.facebook.com/oriflamestore/1277689125

Annars så får ni vänta tills nästa katalog kommer =)

Hemma igen .


Nu har vi både varit på BVC, postat brev, julkort och varit på kummunhuset för att skriva på faderskapspapper .  Nu ligger Bastian här i soffran brevid mig, tittar sig omkring och snuttar på nappen .
Lite ledsen blir han allt när den ramlar ur munnen, men då kommer självklart mamma till undsättning och stoppar in den igen . =)

Timmy är iväg och hämtar pellets och fixar lite på jobbet .
Annars mer idag tror jag inte att det häner så mycket .
Vara hemma och mysa med lillprinsen ! =)

Ärenden på byn


Sådär ja, då var man utvilad denna dag med !
Helt fantastiskt ! Våran lille pojke har nästan sovit hela natten, vaknade två gånger varav en vad lk fem i morse . Mycket skönt att få sova ! =) . hehe .
Timmy åkt och jobbade en sväng vid fem men är hemma nu igen för att vid 10 skall vi vara på BVC för en vägning på Bastian . Sedan har vi lite andra ärenden på byn så även idag är det fullt upp .
Men vi skall inte ta vagnen denna gång, utav vi åker lite bil ist .

På söndag skall min farmor komma på besök . Super duper trevligt !
Längtar ♥


Farbror Daniel


Det blev lite fart på denna dag med .
Vi kom nyss hem ifrån susanne och Peter .
Träffade även Daniel, Timmy's lillebror som matade och myste lite med Bastian .
Det var jätte gulligt att se, så jag var tvungen att ta lite kort på det med . hihi =)
Nu är vi hemma igen som sagt, Basse ligger fortfarande i vagnen och sover och Timmy åkte iväg på lite jobb . Det är bra för honom att komma iväg lite, han klättrar på väggarna och blir lite smått galen utav att bara vara hemma . haha .  Annars vet jag inte vad som händer, lillskrutten kommer nog att vakna snart utav att han vill ha mat och eventuellt byta blöja . Får se om han kanske vill vara vaken lite med mig eller om han vill sova direkt sen igen . hehe .





P&K

Idag då ?


GodMorgon på er alla ! =)
Inatt så fick Timmy sova hela natten utan avbrott och jag behövde bara vakna tre gånger för att trösta Bastian . Så ja, idag är vi mer utvilade än gårdagen .
Men vad skall vi hitta på idag då ? hummm . . . ja bra fråga, har inget planerat alls .
Vi får höras av sen . hejhej

Ni som följer min blogg,
var det någon som gissade rätt på när han skulle komma till världen ?


Vi älskar dig


Du ska lära på din färd
att vår gåtfulla värld,
är mycket stor.
Den är svår att helt förstå
inget brukar nånsin gå,
så som vi tror.
Men vi följer din väg,
ger dig stöd för varje steg.
Om allting känns hopplöst min vän,
vi står stolta och ser
hur du lär dig mer och mer.
Vi är mer än du tror
vi är en,
en familj.





Bastian, vi älskar dig över allt annat på denna jord .
Du är vårat allt och det kommer alltid att vara så .


Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min.
Du är så vacker när du sover,
du har nåt som ingen annan har,
du är så underbar.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
det är för alltid du och jag.

Det finns inga tvivel,
har aldrig ångrat en sekund,
jag har älskat dig från första stund.
Vill att du ska känna trygghet,
du kan vila här hos mig,
för jag ska aldrig släppa dig


Full fart idag


Denna natt ver en utav de skrikigaste hittills . Timmy tog Bastian den första delen utav natten eftersom att han ändå låg och tittade på film i sängen och inte kunde sova . Sen vid tre halv fyra tiden så tog jag över .
Det är ju den här första tiden som det är som mäst krävande säger de som vet, och det har vi bevis på nu . hehe . Efter 8 så ringde jag BVC, missade ju deras telefontid igår, så idag fick jag tag på dem .
Vi pratade lite om allt möjligt i telefonen och sen så bestämde vi att hon skulle komma på ett hembesök vid 14.30. Men vi kände att vi var tvugna att göra något, så vi packade skötväskan och lade Bastian i vagnen på en första tur i den och gick bort till Lojsan . Där drack vi kaffe och kusinerna, Julia, Maja, Lisa och Bastian träffades för första gången .

Nerbäddad i vagnen . ♥


Lojsan och Bastian ♥



När vi kom hem därifrån så kom hon ifrån BVC, vi fick en massa info, lite papper och så pratade vi en hel del . Ganska trevlgt faktiskt .
När det var klart så blev det dax för mat för min och Timmys del, Bastian somnade om .
Sedan kom Lojsan på besök hem hit, myste med Bastian, drack kaffe och pratade strunt med oss .
Timmy åkte och jobbade en sväng och nu har även Lojsan åkt hem till sig .
Bara jag och lillpojken kvar här hemma med djuren . ♥



Vid niotiden är det dax för hans mat igen, sen så får vi se hur denna natt blir .

P&K

hallå ? Moobiileeen ?


Sådär, nu har både Bastian och Timmy badat . =)
Men lillskrutt tyckte inte att det ar lika roligt som pappa . haha .  Så det blev ett snabbt bad så att han blev ren och fin . Sen på med blöja och ren body, strumpor och in i filten och ner i babysittern .
Lite mat hann jag få ner i magen på honom med .
Han är så duktig på att äta, stolt mamma: det är jag det ! ♥
Har en känsla utav att det blir väldigt mycket Bastian och Timmy i bloggen,
men det är ju bara det mitt liv handlar om, Min familj .
Eller ja, nästan iallafall . hehe . Vännerna med såklart !
Får besök lite då och då men det är även några kvar att träffa .

Nu sitter vi i soffan, dricker kaffe, äter pepperkakor och tittar på lyxfällan .
Jag har även precis tappat bort min mobil . Jag har inte lämnar huset förutom i morse när jag ställde mig på trappen för att hålla koll på Solex när han tog morgonkissen .
Men jag har använt mobilen efter det, och vad jag minns så hade jag den senate här i soffan .
Men den är heeeeeelt borta ! Fattar inte ! haha .
Timmy har ringt efterd en, men den hörs inte, det vibrerar inte ens !
Men han måste ju vara här i huset, inte långt ifrån . Så ja, den kanske kommer fram utav sig själv .
Vem vet ?!



P&K

Natt + morgon


Denna natt har varit ganska lugn, men det började bli sömnlöst runt tre tiden så Bastian åter igen skulle få mat, byta blöja och en massa kärlek ! Timmy kunde inte sova för att det var för varmt så han gick ner till soffan och lade sig, misstänker att han somnde nästan direkt . hehe
Nu så har jag och Bastian gått ner och väckt honom, den lille har ätit,
myst med pappsen och ligger nu i sin babysitter och sover .
Vi dricker kaffe, jag hade glömt bot hut gott det är med kaffe ! haha .
Så jag tar igen det nu . =)

Har ringt till BVC idag med, men tror ni att dom svarar ?!
nej . Dom återkommer i morgon vid 08.15 . Så får försöka då igen .

Bastians bad hann vi inte riktigt med igår, vi fick besök och så tickade klockan på så att Timmy var sedan tvungen att åka till julbordet . Sen när han kom hem så blev det lite sent . För även då fick vi besök utav pappa och Maria . Det var första gången som dom träffade Bastian . ♥


Grattis !


Ännu en kisepojke är född !
STORT GRATTIS till Emelie och Johan till eran son
som föddes idag den 6dec kl 08.17
3390cm och 50 lång. All lycka till er ! ♥
Bastian är glad över att sin lekkamrat äntligen har tittat ut ! hihi


Älskade skatt <3


Denna natt var lite mer sömnlös än natten därinnan .
Bastian ville ha mat och byta blöja,
men även bara ligga och titta på mig och adventsljusstaken .
Min älskade skatt . ♥
Nu ligger han i sin babysitter och sover i en filt, så fridfullt .
Timmy är iväg och fixar lite ärenden, postar brev åt mig, hämtar pellets m.m.

Ikväll skall Timmy åka på julbord med jobbet men innan dess så skall han och Bastian bada .
Lillens första bad, så mysigt . hihi



P&K

Systemkamera


När min syster och mamma kom förbi när jag och Bastian hade fått ett rum på BB och TImmy hade åkt hem för att fixa till det här hemma för våran hemgång dagen efter, så togs det många bilder på den lilla prinsen .
Nu har jag fått några bilder utav syster, älskar att hon har systemkamera ♥
Önskar att jag hade en sådan !

Men bilderna är för stora än så länge för att läggas upp här på bloggen,
( och på facebook )
Får se m jag kan gör något åt det .

Nu blir det morgonkaffe . och Kanske ett nytt inlägg strax .

P&K

Oriflame-REA


Så här i juletid handlar det mycket om att tänka på andra
och vi har valt att tänka lite extra på dig!
Därför ger vi dig nu den unika möjligheten att köpa några
av våra SKÖNHETSFAVORITER för upp till 60% RABATT!



Njut av att glädja andra men glöm inte bort att unna
dig själv välvårdande njutning denna vintervackra december!

Våra utvalda produkter är:
10782 Wonder Lash Mascara (140:-)                       59:-

20548 Feet Up Soothing Foot Cream (90:-)             39:-

19851 Midnight Pearl EdP (355:-)                         179:-

15983 Milk & Honey Gold Hand Lotion (75:-)          29:-

20279 Tender Care Lip Balm (100:-)                       39:-


Återbesök


Denna natt har faktiskt varit helt okej , Bastian har bara vaknat en gång vid tre tiden .
Då bytte vi blöja, pussades lite och sedan somnade vi igen .
Jag vaknade en gång utan att varken han eller Timmy gjorde det, och det var utav att jag hade en sådan frossa så jag låg och skakade tänder, fullt med kläder på mig, fleecemorgonrock och duntäcke .
Gick ner och tog en ipern och somnade om .
Vid sex vaknade Bastian utav att han ville ha mat och sen somnade vi alla om igen .
Så var vi nära på att försova oss i morse, vi skulle vara på BB i Linköping vid kl 11, det hann vi men det var knappt . hehe .
Bastian mår bra, väldigt bra ! Han har inte gått ner mycket i vikt, blodprover är nu tagna och allt annat var på sin plats . =) Våran lille Prins ♥


Förlossningsberättelse .


Lugnet börjar lägga sig här hemma, både Timmy och Bastian ligger och sover,
så jag passar på att berätta om min förlossning .
De första tiderna är inte exakta, med inne på förlossningen så skall de stämma korrekt .

1 December 2010
Vid ca 05.00 vaknade jag upp utav att jag kände ett oerhört tryck mot urinblåsan,
gick ner, nästan lite haltandes mot toaletten och kissade .
Gick sedan direkt upp till sängen igen, små fryser .
Klockar sammandragningarna, '' herre gud, ca 3.5 minuter mellan !!!! ''
Väcker Timmy vid ca 05.30 och säger att nu får du vakna för att nu är det dags .
Han frågar om jag har ringt förlossningen och det hade jag ju inte,
men jag var säker, nu skulle det ske . . .
Samtidigt som jag ringde in till förlossningen så försökte jag klä på mig så fort jag bara kunde .
Timmy var då redan ute och satte igång bilen och ringde Susanne för att vi skulle låna hennes bil upp som hade mycket bättre däck än vad vi hade i dåläget .
Barnmorskan på förlossningen frågade om jag inte kunde stanna hemma en lite stund till,
så att det blev mer säkert att förlossningen var igång, men det var jag hård på,
nej vi kommer in nu !

Väl inne på förlossningen, kl 07.19 så blv vi inskrivna direkt och fick ett rum .
De såg att jag hade ondare än vad de trodde över telefonen .
Vid 07.40 . Öppen 6 cm .  Så ber jag om att få bedövning .
07.43 så måste jag gå in på toaletten för att kissa .
07.50 söker dom efter narkosläkaren
07.58 Börjar ett oerhört tryck mot svanken och ändtarmen, får lägga mig ner .
08.00 Narkosläkaren får vända i dörren, är då öppen 9cm .
Får ingen bedövning och kastar bort syrgasen .
08.30 Så får dom ''ta vattnet'' . Klart fostervatten avgår .
Krystvärkar
08.57 Föddes Bastian Rankleven och kommer upp till mitt bröst inlindad i en filt .
08.59 Undersökning, ett stygn läggs och bedövningssprej . Moderkaka hel, men misstankar om att slemhinnr kan finnas kvar .

11.36 Rapporteras upp till Special-BB för att det är fullt på ''vanliga'' BB .





Bastian Rankleven


Den 1/12-10 kl 08.57 kom lille Bastian Rankleven till världen .
Vi hälsar dig välkommen, din mamma och pappa älskar dig över allt annat !



49cm lång och vägde 3430g . ♥
På bilden är han ändast någon timme gammal .

RSS 2.0